Personvernerklæring

Kontaktskjemaer

Om du benytter deg av kontaktskjemaet for å kontakte oss sender du inn navn, e-post og telefon til vår e-postkonto gtt@gtt.no. Kontaktinformasjonen lagres ikke på nettstedet noe sted.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Webanalyse

Som en viktig del av å utvikle et brukervennlig nettsted, samler Ganddal Terapi og Trening AS inn informasjon for å nå de riktige målgruppene, og tilby relevant og spesialtilpasset informasjon.

Google Analytics

Ganddal Terapi og Trening AS samler inn bruksmønster og statistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Facebook Pixel

Ganddal Terapi og Trening AS har tilstedeværelse på flere sosiale medier. For å bedre samspillet mellom Facebook og gtt.no har vi installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å ha muligheten til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
gtt@gtt.no

Ganddal Terapi og Trening AS
Lundegeilen 10 4323 Sandnes