Terapeuter

Klikk på bilde for mer info.

Wenche Leversen
Senterkoordinator

Tlf: 51601660
E-post: gtt@gtt.no
Husk at du kan bestille
og endre time online www.gtt.no

Wenche er «poteten» og passer på det meste av den daglige driften, ser til at pasienter og medlemmer på treningssenteret får den service og hjelp de ønsker
Wenche har jobbet som daglig leder på treningsenter og er utdannet coach og personlig trener.
Hos Wenche kan du spørre om alt og hun hjelper deg med deg meste.
Wenche er også kursleder for Roede AS og gjennomfører kurs på GTT
Jøran Thomassen
Fysioterapeut
Såletilpasning

Tlf: 924 80 474 / 467 70 000
E-post: jt@gtt.no

Jøran Thomassen er fysioterapeut ved Ganddal terapi & trening og har over 20 års erfaring med behandling av alle typer plager. Hans spesialfelt er fotrelatert plager, såletilpasning, fot og kneproblematikk. Han har også lang erfaring med behandling av barn.

KLIKK PÅ LINKEN UNDER "Go to link" FOR TIME HOS JØRAN
Sigbjørn Hjorthaug
Fysioterapeut
Manuellterapeut

Tlf: 450 438 60
E-post: sh@gtt.no


Sigbjørn har skulder som spesialfelt, men har også interesse for rygg, nakke, kne og svimmelhet. Han har drevet kursvirsomhet for fysioterapeuter de siste 10 årene innen undersøkelse og behandling av både skulder, nakke, rygg og kne. Han er veileder for masterstudenter i manuellterapi fra universitetet i Bergen og utlandet. I tillegg er han forfatter av boken «Frisk skulder» sammen med Frisk Forlag.
Stephanie Lemieux
Fysioterapeut
Manuellterapeut

Tlf: 456 37 905
E-post: sl@gtt.no

Stephanie Lemieux er fysioterapeut og manuellterapeut ved Ganddal terapi & trening. Hun har over 20 års erfaring fra både Canada og Norge og ekspertise innen langvarige smerter og idrettsskader. I tillegg driver hun kursvirksomhet og veileder masterstudenter i manuellterapi
Jeanette Szalay
Psykomotorisk fysioterapeut

Tlf. 488 93 488
E-post: js@gtt.no
Øystein Wergeland
Fysioterapeut
Manuellterapeut

Tlf: 921 46 566
E-post: ow@gtt.no

Øystein er fysioterapeut og manuellterapeut og har 10 års bred erfaring innen faget. Han har kompetanse innen idrettsskader, smertebehandling, artrosebehandling, frisktrening og skadeforebygging. Han er svært dyktig på opptrening etter skader og individuell tilpasning av øvelser. Han driver selv maratonløping på høyt nivå og har derfor mange gode råd når det gjelder løpeskader
Hanne Brudal
Fysioterapeut
Manuellterapeut

Tlf: 970 70 084
E-post: hb@gtt.no

Hanne er manuellterapeut og har bred erfaring med både akutte og langvarige muskel- og skjelettplager.
Hun arbeider både med barn, ungdom og voksne innen fagfeltene ortopedi, revmatologi og nevrologi. Hanne har i flere år vært fysioterapeut for Sola Håndball elite. Hun har sykemeldingsrett, og kan henvise til radiologisk undersøkelse og spesialisthelsetjenesten ved behov.
Chris Goddon
Fysioterapeut
Manuellterapeut

Tlf: 968 49 181
E-post: cg@gtt.no

Chris Godden er fysioterapeut og manuellterapeut ved Ganddal terapi & trening. Han har 15 års erfaring både fra England, Tyskland og Norge innen generelle fysioterapi idrettsskader, og er en av norges fremste kapasiteter på langvarig smerteproblematikk.
Even Johansen Frisell
Fysioterapeut/
Manuellterapeut uten refusjon

Tlf: 954 94 619
E-post: ejf@gtt.no

Even Frisell er fysioterapeut og manuellterapeut. Han har bred erfaring med alle typer smerter relatert til nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Even har lang erfaring med diagnostisk ultralyd og injeksjoner som et verktøy i utredningen av dine plager.
Sondre Ims
Fysioterapeut

Sondre er en erfaren fysioterapaut som har spesialisert seg på idrettsskader og er en del av behandlernettverket til Idrettens Skadetelefon/Idrettens Helsesenter.
Sondre er også fysioterapeut for toppserielaget Klepp Kvinner Elite.


Tlf: 957 24 805
E-post: si@gtt.no
Wojciech Gierymski
Fysioterapeut

Tlf: 928 457 74
E-post: wg@gtt.no
Marita Kristiansen
Massør

Tlf: 988 74 319
E-post: mk@gtt.no
Ole Kristian Thjømøe
Fysioterapeut/Manuellterapeut

Tlf: 474 82 719
E-post: okt@gtt.noOle Kristian tok sin bachelorgrad i 2014, og har siden arbeidet på klinikk. Han er nå under videreutdanning i manuellterapi, og har i tillegg en videreutdanning i fysioterapi for eldre.
Bred interesse og kompetanse innen kroniske smerter, akutte plager og rehabilitering.
Pia T F Olsen
Fysioterapeut/Manuellterapeut

Tlf: 934 59 657
E-post: po@gtt.no

Pia har vært fysioterapeut i flere år. Hun er fra Mo i Rana og er nå under videreutdanning i manuellterapi. Hun har master i klinisk nevrologisk fysioterapi ved UIT og har et bredt interessefelt med fokus på svimmelhet, muskel- og skjelettplager-, skader og sykdommer.
Hanne Kristin Wilsgård
Fysioterapeut/Manuellterapeut

Tlf: 930 38 697
E-post: hkw@gtt.no

Hanne tok bachelorgrad i fysioterapi ved Universitet i Tromsø i 2014 og har siden da jobbet i klinikk samt vært fysioterapeut for idrettslag på høyeste nivå. Hun tok en mastergrad i muskel- og skjelettlidelser i Australia i 2019 og jobber nå som manuellterapeut under veiledning. Hun har bred erfaring innenfor behandling av både akutte og belastningsrelaterte plager.
Maria B Tørresdal
Fysioterapeut/Manuellterapeut

Tlf: 986 19 817
E-post: mt@gtt.no


Maria har jobbet som fysioterapeut i flere år og er nå under videreutdannelse som manuellterapeut.
Hennes interessefelt er bredt innenfor muskel&skjelett og idrettsskader.
Trykk for flere

Ganddal Terapi og Trening 2018